Historia Oleśnicy

Forum pasjonatów historii Oleśnicy
Dzisiaj jest ndz cze 04, 2023 12:16 am

Strefa czasowa UTC+2godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: róbmy swoje...

Na http://www.panoramaolesnicka.pl/komenta ... 785,10.htm
Cytuj:
Ma pan tego swojego Remika Sz., paulusa i 3-4 innych dziwaków i mysli pan ze to sa wyraziciele olesnickiej społeczności? Śmiechu warte. To garstka nawiedzonych z klapkami na oczach mądroków. Zero obiektywizmu zero szerszych horyzontów zero uczciwego spojrzenia na miasto i działania samorządu. Jesteście żałośni w swoim zacietrzewieniu. Dziwie sie że jeszcze nikt wam tego nie powiedział prosto w twarz.

Proszę Szanownych Forumowiczów, mam nadzieję, że słowa Pana "Władzia" /z samorządu?/ nikogo nie uraziły, ani nie zniechęciły do poszukiwań faktów związanych z przeszłością Oleśnicy i dzielenia się wiedzą na Forum. Jak to Pan Młynarski śpiewał: "Róbmy swoje..."
Panie Władziu: "Poprawna polszczyzna źródłem sukcesów w życiu prywatnym i zawodowym"

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Awatar użytkownika

:arrow: Kod dzięki !!
a rzeczywistość jest taka że tysiące ludzi w całej Polsce , mające jaki kolwiek wpływ na władzę lub podejmowanie decyzji jest tylko po podstawówkach !
mało tego te same osoby wymagają od rekrutów odpowiedniego wykształcenia ( sami jego nie posiadając ) i dlatego nie dziwi mnie brak u nich poprawnej polszczyzny
pozdrawiam Pana Władzia ( tylko ze średnim ) marecki Tropiciele Tajemnic

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Sokole Oko

Mnie te słowa nie uraziły Świadczy to dużo o tej sobie. Jak mój dziadek powiedział:
"Obrazić cię może tylko osoba inteligentna"

Pozdrawiam pana Władzia :wink:

I będę robił swoje! Nikt mi nie zabroni szukania i omawiania historii Oleśnicy :wink:

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:

Różnego rodzaju antyreklamy naszego miasta (filmy, zdjęcia itp.) jak również wpisy "wulgaryzmy" nic nie wnoszące, które się pojawiają a których wolelibyśmy nie czytać i nie oglądać, niestety się pojawiają. To jest cena jaką płaci się za najbardziej wolne media na świecie. Takie coś się pomija, odrzuca, tak samo jak się ignoruje osoby które to zamieszczają i w tym temacie nie ma o czym więcej dyskutować :D

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:

I tak zupełnie na koniec: o czym to świadczy, że Pan Nienałtowski i kilku "dziwaków", którzy przecież nie są "wyrazicielami oleśnickiej społeczności", a tylko "garstką nawiedzonych z klapkami na oczach mądroków" zdołało wywołać tyle emocji?

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Dla mnie to wiadro pomyj wylane na forumowiczów jest tylko potwiwerdzeniem,że jest to najlepsze forum o Oleśnicy a to dlatego,że nie "kadzi" władzy tylko poddaje je społecznej kontroli :) To zwycięstwo społeczeństwa obywatelskiego nad iście gomułkowskim podejściem do mieszkańców Oleśnicy i okolic :) HOWGH

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pomny różnego rodzaju tego typu historii na innych forach, mogę tylko powiedzieć, że widocznie kogoś coś zapiekło, i niech piecze dalej. Muszę stwierdzić, że to konkretne forum jest już dobrze znane wśród oleśniczan i w większości robota forumowiczów jest bardzo wysoko oceniana, co też oznacza, że mali ludzie będą atakować jeszcze częściej i bardziej zajadle.
Swoja drogą-to chyba komplement z tymi mądrokami nie? :D

Zgłoś ten post
Odpowiedz z cytatem  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz. [letni]