Historia Oleśnicy

Forum pasjonatów historii Oleśnicy
Dzisiaj jest ndz paź 01, 2023 3:24 pm

Strefa czasowa UTC+2godz. [letni]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: cosstwl
Gość pisze:
adax500 pisze:
Byłem elewem w COSSTWL w 1989 do 1990r czwarta kompania czwarty pluton (44)nafta SU-7.Dowódca był chorąży Machniak.Duża jednostka jesze wiecej regulaminu lecz miło wspominam czas"cykli"czyli nauki jak również kadrę.

I ja tam byłem - ciekawe co robi Machniak

To jest nas 3 z 44 pl.pozdrowienia z Gdanska dla kolegow z fali
2

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
sluzylem w csil olesnica .LATO1996 JAKO MLODSZY SPECJALISTA UZBRTOJENIA SMIGLOWCA MI-24W.PO SZKOLCE TRAFILEM DO JW1641 INOWROCLAW UL JACEWSKA.DZIS MINELO 21LAT I WSPOMINAM TEN OKRES BARDZO MILO CHOC NA POCZATKU BYLO CIESZKO

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
sluzylem w csil olesnica .LATO1996 JAKO MLODSZY SPECJALISTA UZBRTOJENIA SMIGLOWCA MI-24W.PO SZKOLCE TRAFILEM DO JW1641 INOWROCLAW UL JACEWSKA.DZIS MINELO 21LAT I WSPOMINAM TEN OKRES BARDZO MILO CHOC NA POCZATKU BYLO CIESZKO

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
1986, orkiestra... dawne dzieje...

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
Witaj Paweł. PRZEKONANY JESTEM że spotkałem kolegę z dawnych czasów z OlesnicyJesli dobrze trafiłem to bardzo się cieszę. Miło będzie trochę powspominać dawne dzieje,ale tym czasem proszę potwierdź, że Ty to jesteś Paweł z Warszawy pamietam tez Medrka.czekam na odpowiedź pozdrawiam

Zgłoś ten post

Odpowiedz z cytatem  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2

Strefa czasowa UTC+2godz. [letni]