Historia Oleśnicy

Forum pasjonatów historii Oleśnicy
Dzisiaj jest śr gru 13, 2017 10:09 am

Strefa czasowa UTC+2godz. [letni]




Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
Post: wt mar 11, 2008 4:06 pm 
Cześć. Mam mały problem. Zalogowałem się normalnie i dodałem sobie kolejny wieszak. Jednak po dodaniu pokazał dodany post jako "Gość" i nie mogłem się już ponownie zalogować. A kiedy próbowałem z funkcją przypominanie hasła, odpowiedział że nie ma takiego emailu. Proszę o pomoc.


Zgłoś ten post
Na górę
  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Nieaktualne
Post: wt mar 11, 2008 4:30 pm 
Offline
Awatar użytkownika

Rejestracja: śr lis 07, 2007 11:09 pm
Posty: 16
Trochę się namieszało, ale już jestem. To chyba przez to, że rzadko tu zaglądam :). Pozdrawiam.


Zgłoś ten post
Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Nieaktualne
Post: wt mar 11, 2008 7:14 pm 
Offline
Dyrektor Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt wrz 21, 2007 3:01 pm
Posty: 1011
Piniu pisze:
To chyba przez to, że rzadko tu zaglądam :)

No właśnie... :) Pojawiaj się Piniu częściej i prezentuj przy okazji okazy ze swojej kolekcji.

Z logowaniem już wszystko OK?

_________________
Paweł


Zgłoś ten post
Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: ndz sie 09, 2009 12:11 am 
Offline
Sokole Oko

Rejestracja: ndz maja 03, 2009 8:30 pm
Posty: 275
Mam taki mały problem co do logowania... :wink:

Gdy wchodzę na forum to muszę się logować. Dałem opcje "zaloguj przy każdej wizycie"...i to nie działa, bo następnym razem jak wchodzę to nie jestem zalogowany :? Parę dni wcześniej było wszystko OK... :wink:

_________________
Remig


Zgłoś ten post
Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: pn sie 10, 2009 1:44 pm 
Offline
Dyrektor Forum
Awatar użytkownika

Rejestracja: pt wrz 21, 2007 3:01 pm
Posty: 1011
Spróbuj usunąć ciasteczka (cookies) w przeglądarce.

_________________
Paweł


Zgłoś ten post
Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
Post: czw sie 25, 2011 2:11 pm 
Offline

Rejestracja: sob gru 15, 2007 4:16 pm
Posty: 119
Nie mogę wysłać posta. Jestem aktualnie zalogowany. Może chodzi o jakiś kod potwierdzający, ale nie mogę sobie z nim poradzić. Proszę o szybką pomoc.
Mietek


Zgłoś ten post
Na górę
 Wyświetl profil  
Odpowiedz z cytatem  
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa UTC+2godz. [letni]


Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Możesz tworzyć nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group